ONLINE SHOW


  • 100% veilig: geen gedoe met coronamaatregelen
  • niet plaatsgebonden: bureau, thuis, buitenland/binnenland
  • uniek: een intiem en motiverend moment voor de collega’s
  • interactief: elke persoon kan op eender welk moment in de show komen

NEDERLANDS


ENGLISH


Niks dan lovende reacties gekregen van de collega’s. Verrassende show die ondanks de afstand het EcoWater team terug dichter bij elkaar heeft gebracht: voor, tijdens en na de show. Topprestatie!

Bert Cieters, EcoWater Systems Europe

The amazement on people’s faces, laughter and really unbelievable mentalism was a great break for our employees that have been working so hard remotely during this pandemic. I would recommend it to any CEO who is looking for something unique to share with their organization.

Ed Schultz, Hawaiian Host Group

De show was verrassend en verbazend van begin tot einde! Piet zorgt voor een vlotte show met veel interacties en een aangename sfeer. Als online alternatief voor onze comedy avond konden we ons geen betere show wensen!

Mathias Luyten, Gemeente Begijnendijk

Onze proclamatie kon helaas niet op locatie doorgaan, maar dankzij een fantastische online show van Piet konden we toch een interactief en uniek afscheid aanbieden aan onze promovendi. De online show is even verbluffend als de offline versie. Heel knap!

Chrisje Haenenk, KULeuven
Ik heb zelf heel hard genoten van de online mentalismeshow van Piet Kusters. En aan de reacties van onze medewerkers te horen, was ik zeker niet alleen!
Ongelooflijk hoe hij dat allemaal klaar speelt.  Verbazingwekkend ! Die man lijkt mij echt wel helderziende te zijn!
Peter Verschelden, Chairman Moore

Wat een krak van een kerel was dat! Ik blijf me nog steeds afvragen hoe hij dat allemaal doet. Ongelofelijk knap. Wij zijn met niet zoveel maar dat maakte niets uit en er was zeker niet minder ambiance. Ik heb er echt van genoten om die jonge enthousiaste mentalist online aan het werk te zien. Doe zo voort, zou ik zeggen.

Ilke Buyse, Vos Technics